Våre investeringer

Alt vi skaper, skaper vi sammen med andre

I BEWI-familien forenes bedrifter og mennesker med unike kvaliteter. Bredden er stor; fra de minste bedriftene til de børsnoterte selskapene. Men det hele henger sammen og gir mening. Alle har en ambisjon om være ledende på sitt område, og sammen jakter vi hele tiden på å lære det beste av hverandre.

Våre investeringer innen industriell produksjon, eiendom og sjømat

Industriell produksjon

Industri skaper arbeidsplasser, og arbeidsplasser skaper velfungerende og sterke lokalsamfunn. Det er årsaken til at BEWI Invest ønsker å være med å utvikle lønnsomme og fremtidsrettede industribedrifter.

Ledende europeisk leverandør av emballasje, komponenter og isolasjonsløsninger notert på hovedlisten på Oslo Børs

Norsk produsent av sprøytestøpte plastprodukter til industrikunder

Leverandør av mekaniske tjenester, tilbyr alle typer tjenester innen maskineri, senlager, sveising, overflatebehandling og montering

Utviklingsselskap etablert i 2019 for å utvikle universelle beskyttere for borerør (tubulars) til olje- og gassektoren

Et ferskvare-sampakkingsselskap, med ambisjon om å bli Norges foretrukne partner innen utvikling og levering av ferdigvarer

Eiendom

Stabile rammebetingelser gir grunnlag for utvikling og lønnsom vekst. BEWI Invest investerer derfor i eiendommer tilknyttet industri og logistikk hvor vi kan tilby langsiktige leiekontrakter til solide leietakere.
All virksomhet i KMC Properties-konsernet, inkludert eiendommer og personale for eiendomsforvaltning, er overtatt av eiendomsselskapet Logistea AB. Det sammenslåtte selskapet vil danne et ledende nordisk eiendomsselskap innen logistikk, lager og lett industri.

Logistea er et eiendomsselskap innen lager, logistikk og lett industri, med en visjon om å være den naturlige samarbeidspartneren for selskaper som etterspør moderne og bærekraftige lokaler i dette segmentet.

Sjømat

Verden trenger mer sunn mat uten at vi belaster økosystemet ytterligere. I BEWI Invest mener vi løsningen ligger i havet. Å bygge sterke og bærekraftige sjømatselskaper er derfor et av våre satsingsområder.

Norges niende største selskap innenfor havbruk. Sinkaberg er et hel-integrert sjømatselskap med anlegg på kysten av Trøndelag og Helgeland

Norsk leverandør av lukkede stormerdsystemer og tekniske tekstiler til oppdrettsnæringen

Utviklingsselskap, etablert i 2022, med fokus på å utvikle lukkede merder for oppdrett av fisk og multitrofisk akvakultur. Har søkt om fire FoU-tillatelser