For gründere

Leter du etter en ny samarbeidspartner?

Som en del av vår familie, får du tilgang til fellesskapet og ressursene våre, samtidig som kjernekvalitetene i selskapet ditt består. Vi er med hele veien, men skal aldri stå i veien.

Merverdi for samfunn og eiere
BEWI Invest har mer enn 40 års industriell erfaring og omfattende finansiell ekspertise. Vi inngår langsiktige investeringer i små og mellomstore nordiske selskaper, hvor vi kan utnytte vår ekspertise og kompetanse til å akselerere vekst. Målet er ikke å selge, men å utvikle. Og sammen skaper vi merverdi for samfunn, ansatte og eiere.

Våre investerings-kriterier

I BEWI-familien er det skapt store verdier og tusenvis av trygge, lønnsomme arbeidsplasser. Aktivt eierskap er vår grunnpilar, og bærekraftig vekst og utvikling er vårt mål.

Lønnsomhet

Vi investerer i EBITDA-positive selskaper, hovedsakelig små til mellomstore i størrelse.

Geografi

Vi investerer i nordiske selskaper hvor vi har mulighet til å vokse med dem etter hvert som de ekspanderer internasjonalt.

Industri

Vi investerer hovedsakelig i selskaper innen industri, eiendom og sjømat.

Sekulære trender

Vi investerer i selskaper som underbygger langsiktige sekulære trender med potensiale for videre vekst.

Bærekraft

Vi investerer i selskaper som har bærekraftige konkurransefortrinn og/eller forretningsmodeller.

Våre prinsipper for verdiskaping

Utvikle, akselerere og skape verdier sammen.

Langsiktig industrielt perspektiv

Vi skaper verdier gjennom gründer-mentalitet og et engasjert eierskap.

Akselererende vekst

Vi utnytter industrinettverket til å gjennomføre fusjoner og oppkjøp, forbedre lønnsomheten og optimalisere finansieringen.

Utnytte interne kapasiteter

Vi utnytter tiår med industriell erfaring for å optimalisere drift og strategi.

Forene interesser

Vi forener interesser mellom ledelsen og eiere i porteføljeselskaper ved å tilby deleierskap og langsiktige insentivmodeller.

Skape diamanter

Vi skaper diamanter av selskap og av folk. Da må tre faktorer være på plass; Trøkk – eller press, tid og varme. Fordi vi bryr oss om hverandre, evner vi å stå i trøkket over tid. Sammen setter vi fart, kraft og retning. Vi bygger og forsterker kultur på tvers.

Passer vi sammen?

BEWI Invest skaper verdier ved å kombinere vår industrielle erfaring med finansiell styrke. Vi jobber tett med porteføljeselskapene for å finne gode løsninger. Men det handler ikke bare om økonomi – vi verdsetter gode relasjoner og trives med folkene vi samarbeider med. Kanskje vi kan gjøre noe spennende sammen?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

Våre folk

Du kan kontakte våre medarbeidere direkte